Digital marketing

Ben je klaar om samen met ons naar het volgende niveau te klimmen in de digitale wereld? Met behulp van verschillende online kanalen bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment.
Digital Marketing - JEMA Digital

LET’S GET DIGITAL

Online advertising

Door middel van online advertising haal je het meeste rendement uit je investering. Onze gecertificeerde experts zetten dagelijks alles op alles om zo goed mogelijke resultaten voor onze klanten neer te zetten.

Ben je met je bedrijf ook toe aan meer klanten, omzet, leads of naamsbekendheid?
Laten we een bak koffie drinken en de mogelijkheden bespreken!

01

Social media marketing

02

Social media marketing

HOGER IN GOOGLE

Wil je hoger in Google met jouw website? Dit kan zowel betaald als organisch. SEA, ook wel zoekmachine adverteren is een marketingmiddel om hoger in een zoekmachine te komen met behulp van advertenties. SEA is de manier om op korte termijn resultaten te behalen. Met behulp van een goede SEA campagne zorg je ervoor dat je bovenaan staat in de zoekresultaten van zoekmachines.

Met SEO optimaliseer je een website zodat die organisch hoger in Google komt (niet betaald). Doelstellingen die je onder andere kunt behalen met SEO zijn: Online zichtbaarheid vergroten, bezoekers genereren naar je website en ROI (Return On Investment) aantonen. Houd er wel rekening mee dat deze SEO doelstelling gefocused zijn op lange termijn.

Let’s get digital!

Ben je klaar om samen met ons naar het volgende niveau te klimmen met behulp van digital marketing?