Film & Motion

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Misschien is jouw verhaal wel heel uniek of inspirerend. De beste manier om jouw unieke verhaal te vertellen is met video’s. Beeld en geluid zeggen zoveel meer dan statische plaatjes. Ben je klaar om jouw unieke verhaal te vertellen?

Motion design

Kort samengevat is motion design het tot leven brengen (door het te laten bewegen) van grafische vormgeving. Motion design is een onderdeel van animatie. Er zijn verschillende vormen van animatie, denk hierbij aan 2D- en 3D animaties. Verander het logo van je onderneming in een bewegende animatie of vertel het verhaal van jouw onderneming in een geanimeerd filmpje. Voor alle onderdelen van Motion Design kun je bij ons terecht!

01

Social media marketing

02

Social media marketing

Bedrijfsvideo’s

Je kent vast het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit is helemaal waar. Een bedrijfsfilm is de tool om de diensten of krachten van jouw onderneming te laten zien.  Je toont op een originele manier jouw kwaliteiten aan de doelgroep van je onderneming.

Met een bedrijfsfilm- of foto kun je een sfeerimpressie van je bedrijf laten zien. Ook kun je de bedrijfsfilm gebruiken als voorziening voor inhoudelijke informatie. Kortom, een professionele bedrijfsfilm vertegenwoordigt jouw onderneming, merk, product of dienst.

Evenementenvideo’s

Met een krachtige video laat je de sfeer van je evenement zien. Van een huwelijk tot een familiefeest, jij verzint het en geniet ervan, wij filmen het en maken er een geweldige aftermovie van!

Een evenementen video wordt veelal gebruikt om de sfeer in beeld te krijgen. Je etaleert als het ware de beleving van het evenement. Hierdoor kun je onbeperkt nagenieten van dé dag van je leven.

Het is een effectieve manier om mensen ervan te overtuigen dat ze jouw volgende evenement niet mogen missen. ‘ Wat was er allemaal te doen? Hoe hebben de gasten zich vermaakt? Welke interessante items kwamen er aan bod? ‘ JEMA Digital geeft een antwoord op al deze vragen met een knallende aftermovie!

03

Social media marketing

Let’s tell your story!

Iedereen heeft zijn eigen, unieke verhaal. Ben je klaar om jou unieke verhaal te vertellen?