Case study

LIVINQ Sanitair

Het project

Voor LIVINQ Sanitair hebben wij een gloednieuwe webshop mogen realiseren. Van ontwerp tot oplevering zijn wij druk bezig geweest om een zo klantvriendelijk mogelijke omgeving te bouwen.

LIVINQ Sanitair kwam naar ons toe met de vraag: “Ik verkoop op dit moment alleen via bol.com, maar ik zou graag ook een eigen webshop willen hebben om mijn sanitair artikelen te verkopen”. Dit hoef je ons geen twee keer te vertellen, we gingen gelijk aan de slag om een eerste ontwerp te maken voor de webshop.

Eenmaal goedgekeurd hebben we de website gebouwd in WordPress met als shop functie Woocommerce. Het eindresultaat mag er zijn; een volledig functionele webshop met als hoofddoel het verkopen van hoogwaardige sanitair artikelen.

Resultaten:

Bezoekers in de eerste 2 weken

Aankopen in de eerste 2 weken

Tom Hallink Case Study JEMA Digital

Review

- Joost Hulshof

“De mannen van JEMA Digital hebben recent onze nieuwe webshop gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Jens en Matthijs hebben veel verstand van zaken. Wij werken ook na het lanceren van de nieuwe webshop nog samen met JEMA om de online vindbaarheid door middel van Google en Facebook Advertenties optimaal te maken.

“Wij zijn zeer tevreden
over JEMA Digital.”

Joost Hulshof

Eigenaar LIVINQ Sanitair

Ready to go next level?

Ben je klaar om samen met ons naar het volgende niveau te klimmen met behulp van een website?