Over ons

Wij zijn JEMA Digital. Een marketing bureau gevestigd in het pittoreske Wierden gespecialiseerd in digital marketing, video en het maken van websites. Binnen JEMA zijn we altijd opzoek naar de nieuwste vaardigheden zodat onze eindprocucten altijd op zo’n hoog mogelijk niveau worden afgeleverd.
JEMA Digital

What about us?

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn JEMA Digital, een digital marketing bureau gevestigd in Wierden. Wij kunnen u voorzien van websites, video’s en digital marketing. JEMA Digital is opgericht door Matthijs Timmerman en Jens Posma. Samen zijn wij deze onderneming gestart omdat onze passie ligt bij het zoeken en verhelpen van problemen die mensen ondervinden bij het groter worden op online gebied.

Onze skills

Binnen JEMA zijn we altijd opzoek naar de nieuwste vaardigheden zodat onze eindprocucten altijd op zo’n hoog mogelijk niveau worden afgeleverd. Wij nemen alle verantwoordelijkheid voor onze taken en hier komt een gezonde drive om te presteren bij kijken. We houden ervan om buiten de lijntjes te tekenen maar hierbij houden we het KISS-principe altijd in ons acherhoofd.

*KISS: Keep it simple, stupid.

ONZE DIENSTEN

Onze hoofdactiviteiten bestaan uit webdesign, video’s en digital marketing. Met onze nodige ervaring hebben wij al veel diensten mogen realiseren voor verschillende bedrijven. Met passie werken wij hard aan deze opdrachten en zetten wij ons hiervoor altijd 100% in.

Webdesign

In onze online wereld is de competitie moordend. Jij wilt daarom dat jouw website- of shop er niet alleen piekfijn uitziet, maar ook zijn doel treft.

01

Film & motion

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Misschien is jouw verhaal wel heel uniek of inspirirend. De beste manier om jouw unieke verhaal te vertellen, is met behulp van video’s. 

02

Digital marketing

Met behulp van verschillende online kanalen bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment. Ben je klaar om de volgende stap te nemen in de digitale wereld? 

03

Onze klanten