Case study

Tom Hallink

Het project

Voor Tom Hallink/Control Club hebben wij verschillende projecten mogen realiseren. Denk hierbij aan het maken van een website en verschillende grafische klussen. In deze case study lichten wij de website Tomhallink.nl uit.

Onze Twentse trots, Tom Hallink, doet dit seizoen mee aan Kamp van Koningsbrugge. Omdat Tom daarom veel gezocht werd op Google, wilde hij een persoonlijke website van zichzelf en zijn bedrijf Control Club. Op deze site wilde hij zijn bedrijf, projecten en evenementen overzichtelijk op een rij hebben staan. Zo krijgen de kijkers van het programma die “Tom Hallink” opzoeken op Google meer inzicht in het leven van Tom.

Willen ze graag hulp of contact opnemen met Tom? Dan kunnen ze gemakkelijk contact met hem opnemen via het contactformulier.

Resultaten:

Bezoekers in de eerste 2 weken

Vertoningen in de eerste 2 weken

Tom Hallink Case Study JEMA Digital

Review

- Tom Hallink

Ik werk nu al 2 jaar samen met JEMA digital. Jens en Matthijs zijn twee jonge en enthousiaste heren die professioneel werk leveren. Ik heb nu al met meerdere marketingbureaus samengewerkt, maar dit is voor mij een absolute blijver. Ik hoop nog veel projecten te mogen realiseren met JEMA Digital.

“JEMA Digital is voor mij
een absolute blijver.”

Tom Hallink

Eigenaar Control Club & Deelnemer Kamp van Koningsbrugge

Ready to go next level?

Ben je klaar om samen met ons naar het volgende niveau te klimmen met behulp van een website?