Webdesign

In onze online wereld is de competitie moordend. Jij wilt daarom dat jouw website- of shop er niet alleen piekfijn uitziet, maar ook zijn doel treft. Dit kan van alles betekenen. Bijvoorbeeld aanvragen binnenhengelen, leads genereren of gewoon ouderwets omzet scoren. Wij kunnen je hier bij helpen!
Website op maat

LET’S GET DIGITAL

Website op maat

Een website is vandaag de dag niet meer weg te denken in de online wereld waarin we leven. Met een website kunnen potentiële klanten informatie krijgen over een bedrijf, de diensten of de producten. Om een goede eerste indruk te maken op potentiële klanten is een goedwerkende, mooie website belangrijk. Hier willen wij u graag bij helpen.

Na een uitgebreid gesprek over alle verschillende opties die wij bieden, gaan wij voor je aan de slag om een website te ontwerpen precies afgestemd op jouw wensen.

01

Webshop

Wij bieden een totaaloplossing voor het starten van je  eigen webshop. Wij zorgen voor de juiste tools om van jouw webshop een salesmachine te maken, zodat jij je alleen maar hoeft te richten op het verkopen van je producten.

Wij bouwen onze webshops met WooCommcerce. Een all-in webshop systeem op basis van een WordPress website. Een ruim aanbod aan gespecialiseerde eCommerce partners maakt het eenvoudig om eventuele extra functies te implementeren.

Zelf een webshop starten is niet moeilijk, maar we helpen je graag op weg.

  02

  03

  UI-UX Design

  UI- & UX DESIGN

  UX staat voor User Experience, wat letterlijk gebruikers ervaring betekent. Bij UX draait het dan ook om het maken van een ontwerp dat resulteert in een optimale gebruikerservaring. Voor de UX moet je denken aan een up-to-date website en de daarbij behorende functies. 

  De UI (User Interface) van een website is in feite het contactpunt tussen de aangeboden producten en diensten en de potentiële klant die daar graag meer over wil weten. Wij zien het eigenlijk als het “digitale likje verf”. Wij zorgen er voor dat jouw website perfect is afgestemd op de behoefte van jouw doelgroep.

  HET JEMA STARTER-PAKKET

  Ben jij net ondernemer? Of heb je sinds kort je eigen bedrijf  opgezet? Dan zit je vaak met de handen in het haar over je logo, je huisstijl en je website. Daarvoor hebben wij de oplossing; het “Jema Starter Pakket.”

  Voor een vast bedrag maken wij voor jou het hele plaatje compleet. We starten samen met jou met het maken van een huisstijl en logo, en gaan daarna aan de slag met je website. Na +- 3 weken is jouw bedrijf klaar om digitaal te gaan!

  Let’s get digital!

  Je  bent klaar voor de volgende stap voor je onderneming? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor bovenstaande diensten!